Cap on anem. Una visió global.



Aquestes són, molt resumides, les prediccions de l'expert tecnològic Mark Anderson per al 2013. 

Estan considerades unes de les previsions més precises sobre internet, ordinadors, empreses i altres tendències digitals. No cal dir que, com totes les prediccions, cal prendre-se-les amb precaució.


  1. Els dispositiu portàtils dominaran a nivell global i estaran en el major segment del mercat de dispositius informàtics.
  2. Intel s'anirà convertint en un factor cada vegada més irrellevant al món de la informàtica a mida que els fabricants de xips per a mòbils i portàtils, amb Qualcomm i ARM al davant, prenguin el relleu.
  3. La televisió connectada començarà a marcar el seu propi territori i s'extendrà per tot el món.
  4. La batalla de la connectivitat LTE i la fibra òptica generaran revolucions en l'àmbit de la banda ampla.
  5. Google recuperarà l'atractiu davant l'esgotat Facebook, l'Apple sense Steve Jobs, Microsoft endormiscat i Amazon com únic competidor real que li queda.
  6. Els cotxes sense conductor seran un projecte seriós i competitiu a nivell global, i seran un producte majoritàriament acceptat. 
  7. Els e-books seran els llibres.
  8. El big data es el nou gratuït del màrketing, però les companyies encara seran reticents a gastar en aquest àmbit. Les empreses seguiran a la defensiva pel que fa a inversions, excepte en seguretat. 
  9. Els ‘hackivistes’ tindran un paper important en la transparència política.
  10. Caldrà resituar plantes de fabricació i hi haurà noves oportunitats de negoci amb la creació de components tecnològics a causa de la manca de seguretat en la cadena d'abastiment.
 Basat en Tech Guru Mark Anderson's Top 10 Predictions For 2013.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Núvols de paraules

Programes de còpia de seguretat gratuïts